Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобою

Дуже часто в благополучній сім’ї у люблячих подружжя не виходить зачати дитину. Причини цього можуть бути абсолютно різні. Що робити? Вже точно не впадати у відчай, а намагатися використовувати всі можливі способи, щоб отримати бажане. Молитви і замовляння від безпліддя є чи не найефективнішим методом досягнення довгоочікуваної вагітності. А якщо ще й присутня величезна віра в свої дії, то зачаття дитини станеться неодмінно, і не важливо, хто страждає безпліддям, жінка чи чоловік.

Зміст статті

  • 1 Дії перед тим, як проводити ритуали на безпліддя
  • 2 Ефективний ритуал на яйце
  • 3 Заклинання на зачаття дитини
  • 4 Як зняти порчу на безпліддя за допомогою яйця
    • 4.1 Діагностика псування за допомогою яйця
    • 4.2 Зняття порчі яйцем
  • 5 Молитви на зачаття

Дії перед тим, як проводити ритуали на безпліддя

Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобоюТак як жінка є більш віруючою, то обряди на безпліддя краще виконувати їй. Перед проведенням таких ритуалів, їй необхідно піти до церкви на зростаючому місяці, замовити молебень за здоров’я собі і своєму чоловікові, поставити свічки біля ікони Ісуса Христа та Його Матері, також пожертвувати якусь суму на потреби храму. Прийшовши додому, потрібно замісити тісто і начитати на нього звернення преподобного чудотворця Романа, який допоміг багатьом жінкам знайти щастя материнства:

«Дивуючись подвигів твоїм, Роман преподобний, молимо тебе, вислухай нас, закликають тебе. У малій келії затворившись, до своєї кончини сам ти перебував, скудно харчуючись і не маючи вогню, під власянице, носячи важкі вериги. Благодаті Божественної сподобившись, багатьох людей недуги ти уврачевал, святий Роман і багатьох дружин молитвою своєю від безпліддя дозволив. Тому і тепер молю, внемли з благословенням і старанністю припадающим до тебе і молився тобі дружинам неплідна. Умоли Господа Бога, та всемощною силою Своєю дозволить Він безпліддя їх і чад їм дарує, бо благ і людинолюбний Бог наш, понад призирающий на нас і виконує наші прохання. Амінь!»

Далі з тіста випікають здобу і з’їдають її разом з чоловіком.

Потім, протягом доби, потрібно побувати у семи храмах і поставити у кожному з них свічки за здоров’я недругів. Також пом’янути усіх покійних родичів, ставлячи свічки про їх упокій, і замовляючи молебні. Таким чином можливо зупинити будь-яку хворобу і знайти здоров’я.

Після цих маніпуляцій можна приступати до виконання обрядів на безпліддя.

Ефективний ритуал на яйце

Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобоюДля виконання цього магічного дії потрібно придбати десяток свіжих яєчок на ринку. Опівночі, усамітнюються в затишному місці, у ліву руку беруть яйце, а в праву текст з заклинанням на безпліддя, а потім 13 разів читають замовляння від безпліддя:

«Нехай яйце візьме хвороби і навіт, так народиться наша дитина на світ. Якщо безпліддя через наслали порчу, я звелю, щоб все назад забрали. Як ми зіллємося в сплетінні тіл, так позбавимося від ворожих справ. Нехай буде так. Амінь! Амінь! Амінь!»

Після виголошення цих слів, яйце і листок з текстом, закопують в землю так, щоб їх ніхто не знайшов.

Заклинання на зачаття дитини

Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобоюБездітність не є вироком. Варто лише вірити і сподіватися, а також докладати при цьому деякі зусилля, можна досягти того, що є найбажанішим для кожної жінки — вагітність. А замовляння на безпліддя в цьому допоможуть.

Спочатку потрібно спробувати змити безпліддя водою. Для цього, в новолуння, місячної ночі, бажано на вулиці, якщо немає можливості, то перед відкритим віконцем, поставити таз з водою, встати в нього, не знімаючи одягу, і полити себе ковшика з водою, читаючи змова на безпліддя:

«Вода лийся, біда змивайся. Нехай безпліддя з мене (ім’я) скотиться, як грязь. На місяць зростаючу дитинку зачну. Матір Божа, поможи мені. Амінь!»

Тепер, дня через два, можна провести такий обряд, для якого буде потрібно:

  • свіже куряче яйце:
  • невелике плетене козуб з соломи;
  • трохи оливкової олії;
  • джерельна вода.

На молодий місяць беруть куряче яйце і малюють на ньому фломастером птахів, метеликів і знаки у формі спіралі. Всі ці малюнки символізують Матір-природу. Далі, прикрашену таким чином яєчко, кладеться на підвіконня в спальні, де жінка спить зі своїм чоловіком, там воно повинно знаходитися до повного місяця. У перші добу повні, вночі, яйце, спочатку мастять оливковою олією, а потім проколюють голкою дуже акуратно, а вранці, помістивши в кузовок, відпускають плисти по річці, вимовивши змова від безпліддя на яйце:

«Щоб сонечко світило, щоб птахи дзвінко співали, щоб життя було щасливим, нова в колисці!»

Якщо річки немає, то яєчко закопують в землю під будь-яку вербу і поливають «місячної водою», яку заряджають вночі, при зростаючому місяці. В інші дні повного місяця потрібно докласти максимум зусиль, щоб спробувати зачати дитину.

Як зняти порчу на безпліддя за допомогою яйця

Частою причиною безпліддя є порча, яку могли наслати або на жінку, або на її чоловіка. Або буває, що є родова псування. У цьому випадку позбутися від неї самостійно буде складніше, краще звернутися за допомогою до фахівця.

Діагностика псування за допомогою яйця

Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобоюДіагностувати такий негатив знову допоможе яйце. Для цього беруть свіже куряче яйце і банку з джерельною водою. Необхідно потримати яйце у своїх руках, а якщо негатив підозрюють у чоловіка, то над його фотографією. Потім, прочитавши молитву «Отче Наш», яйце обережно розбивають і вливають в банку з водою. Якщо білок неоднорідний або в ньому є чорні вкраплення, то псування наявності.

Зняття псування яйцем

За допомогою яйця чи можливо позбутися від будь-якого негативного магічного впливу, в тому числі і псування на безпліддя. Для того, щоб провести ритуал, необхідно заручитися допомогою близького родича — самим негатив знімати не можна.

На 17-19 місячні добу, після заходу денного світила, в приміщенні щільно закривають вікна і двері, надягають натільні хрестики, садять жертву псування обличчям на схід, а потім беруть куряче яйце і починають виставляти його по тілу людини в такому порядку: від особи до спини, потім по грудях і животу, а далі по руках і ногах. При цьому треба читати молитву «Отче Наш». Катати яйце таким чином потрібно 33 рази.

Після таких маніпуляцій спочатку читають молитву того святого, чиє ім’я носить жертва негативу, потім молитву будь-якій іконі, яка знаходиться в будинку.

Після цього, яйце необхідно віднести подалі в ліс і залишити під будь-яким великим чагарником.

Той, з кого знімали порчу, протягом трьох днів не повинен брати гроші у борг і сам нікому не позичати.

Що робити, якщо чоловік безплідний з тієї ж причини? Потрібно спробувати його вмовити дозволити провести такі ж маніпуляції з ним самим.

Молитви на зачаття

Замовляння від безпліддя на яйце допоможуть швидко впоратися з хворобоюПісля того, як негатив був знятий, щоб завагітніти, можна звернутися до читання молитов на зачаття дитини. Найефективніші з них — це молитва до Ісуса Христа і Матрони Московської.

Господь творить чудеса, тому, в першу чергу, краще звернутися за допомогою саме до Нього. Текст молитви на зачаття:

«Боже милосердний, згадай мене, грішного раба Твого (ім’я), і визволи мене від безпліддя мого, щоб стати мені матір’ю. Дай нам дитя, яке було б і радістю в нашому житті і опорою нашої старості. Господи, я схиляюсь перед Величчю Твоєю, прости мене за всі гріхи мої і пішли мені здорового і повноцінного дитинку, а якщо Ти даси мені його, то збережи і допоможи мені доносити його до терміну, а я буду завжди дякувати і славити Тебе. Амінь! Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, прости мене, грішну і бездерзновенную, пощади неміч мою люту і зглянься на моління моє! Прийми оцю молитву мою і виконай бажання серця мого, даруй мені дитя на благо і допоможи понести хрест материнства на спасіння наше. Амінь!»

Читати цю молитву рекомендують щодня, по кілька разів до тих пір, поки не відбудеться зачаття. Не варто забувати про подяки за позитивний результат.

Не менш дієва молитва до Матрони Московської, яка допомогла багатьом жінкам стати матерями і пізнати радість материнства. Ця свята воістину творить чудеса!

Текст молитви до Матінки Матрони:

«О, блаженна Матінка Матрона, до твого предстательству вдаємося і слізно тебе благаємо. Яко имущую велие за відвагу до Господа, пролий теплу молитву рабів твоїх, скорбе душевней перебувають і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просіть, і дано вам і паки: яко аще два від вас совещаете, на землю всякої речі, еяже аще просита, буде іма від Мого Батька, іже на Небесах. Вислухай убовоздыхания наші і донеси до престолу Владычню, і деже ти предстоиши всмы, бо багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас, Господь зглянеться з висоти небесні на недоля рабів Своїх, і плід утроби на корисне дарує. Воістину, Богидете хощет, тако сотвори Господь Авраама і Сару, Захарії і Єлизавети, Іоакиму і Анні, з ним же молі. Тако та створить Господь Бог і нам з ласки своєї і невимовному людинолюбства. Буди ім’я Господнє благословенне, і відтепер і до століття. Амінь!»

Якщо, крім традиційного лікування, звернутися до допомоги замовлянь і молитов від безпліддя, можна домогтися позитивних результатів. Ваша віра вам у цьому обов’язково допоможе!

Щастя вам і усіляких гараздів!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями: