Передбачення Паїсія Афонського на 2019 рік

Передбачення Паїсія Афонського на 2019 рікПрозорливий Паїсій Афонський всіх лякає своїми припущеннями. І на це є причини. Багато події збуваються прямо на наших очах. Як би дивно це не було. Кажуть, він мав особливо привілейовану зв’язок прямо з Господом. І звернув десятки тисяч людей в християнство.

Вірити чи ні, вибір кожного. Але як казав старець, наша доля, не тільки в руках Бога нашого, але і повністю залежить від нашої віри. Що пророкував старець на 2019-й, ми дізнаємося з цієї статті.

В юності святий

Афонський старець народився в Греції. Як раз в той час, коли Греція обміняла свою територію на деякі землі в Туреччини. З самого народження він був привчений до Бога. І таким залишився і в юнацтві. І все життя дотримувався Біблію. Вже до двадцяти років від міг переказати її напам’ять. На хліб заробляв теслярством. Швидше за все професію тесляра він вибрав, щоб бути ще ближче до Ісуса.

Під час другої світової війни він ще на милю наблизився до Бога. Пройшов голод, злидні, війну, бідність. Довелося служити. Ще довго він йшов до своєї мрії піти в монастир. Поки не підняв на ноги своїх рідних і в п’ятдесятих року зміг піти в гори.

З цього моменту і почалася його життя справжнього пророка.

Богослужіння Паїсія

Все своє життя Афонський служив православному Бога і навчав інших. Йому довелося пройти тисячі кілометрів і сіяти віру в кожного. Але протестантство він зрозуміти так і не зміг, і різко показував людям. Коли його сили почали покидати, йому довелося оселитися на горі Афон, і вже там доживати своє життя, присвячену Господу. Але люди приходили до нього сотнями і просили настанови. З його благословення були відкриті десятки церков. Часто під час парафій з його вуст зривалися пророцтва, які незабаром знайшли місце в нашому житті. Похований провісник в монастирі Святого Іоанна, який відвідують мільйони віруючих.

Хоч і православ’я заперечує пророцтва, як такі, Паїсій не міг мовчати. Свої бачення він аналізував з допомогою Біблії і намагався донести їх до люду, вважаючи, що вони є джерелом самого Господа.

Важливе пророцтво

Віруючі часто згадують його ім’я поряд з таким провісником, як Нострадамус.

Справжній конфлікт між Туреччиною, Сирією і Росією, він передбачив ще тоді, в 50-е роки. Проаналізувавши війни за території між цими державами в минулому, він прийшов до висновку, що непорозуміння можуть виникнути в майбутньому. Що ми можемо зараз спостерігати. Занадто багато святих земель у той час перейшло від однієї держави до іншого.

Дуже часто пророк говорив про війну, яку Туреччина не переживе. Аж до загибелі всього турецького народу.

Стамбул стане містом Греції — писав Афонський

Що ми зараз переживаємо. Інтриги між державами Європи і Азії загострилися до межі. Кучкується країна з країною. Плетуться інтриги за спинами глав держав. Один збитий літак може стати іскрою, яка розпалить величезне багаття, який формувався останніх 70 років. Планета на волосині від третьої світової війни. І коли він запалає, ніхто не зможе його зупинити, поки він не згорить дотла.

Передбачення Паїсія Афонського на 2019 рік

Саме війна, найчастіше згадується Паїсієм в його літописах і розповідях. Він не раз передрікав, що перетягування ковдри на свій бік, а у випадку з цими подіями, перетягування існуючих земель під свій прапор, буде піднімати загальне невдоволення у всьому світі.

Якщо на стіні висить рушниця, то воно коли-небудь вистрілить — любив він повторювати

Це до того, що якщо держави десятиліттями розвивають величезні армії, то вони обов’язково ними коли-небудь скористаються. 2019 рік стане роком, коли вибухнути війна Росії з Туреччиною. Що й спричинить розкол інших держав у виборі собі союзника.

9 років тому, це його припущення всім здавалося мало правдоподібним. Він особливо добре відгукувався про Росії, для нього це була країна, яка вважалася зародженням православної святині. Але істинний шлях очищення буде проходити через океан людської крові, вважав він.

Збулися прогнози

Пропоную ознайомитись з подіями, які мали місце в його записах та усних розповідях.

Війна в ЧечніПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікКонфлікт у Південній ОсетіїПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікБомбардування Росії в СиріїПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікСистема нумерації кожної людиниПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікКатастрофа в ЧорнобиліПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікІранська війнаПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рікРозкол Радянського СоюзуПередбачення Паїсія Афонського на 2019 рік

Пророцтва, які він записав на 2019 рік

  • Збройне протистояння Європи з Росією
  • Напад Китаю на частину Росії
  • Війна за Палестину
  • Зникнення Ватикану
  • Перемога православ’я над католицизмом і иудеизмом

Що ж станеться зі світом, і з Росією, зокрема, знає лише Господь. Ну а нам залишається тільки сподіватися на краще в 2019 році.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями: