Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

Людству завжди було цікаво, що чекає його в майбутньому. Ще в давні часи людей цікавила магія, ворожіння. В останні роки багато обговорюють бачення Матрони Московської. Багато її пророцтва виявилися достовірними і збулися в точності.

Матрона Московська

Матрона народилася в 1881 році Тульської області, Росія. Вона була сліпа від народження. Батьки хотіли залишити її в притулку, але мати наполягла, щоб Матрона залишилася вдома після того як їй приснилася голубка, у якої було людське обличчя без очей.

У сім років дівчинка виявила в собі дар провісниці. В цей час Матрона починає бачити майбутнє країни і допомагає людям боротися з недугами.

Свій дар провидиця іноді використовувала, щоб сховатися і врятувати своє життя під час переслідувань. Щоб втекти від переслідувачів, вона часто блукала. З-за цього у неї не було вдома. Померла Матрона в 1952 році. Вона залишила передбачення, які можемо спостерігати в даний час. Після смерті її зарахували до лику святих.Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

Передбачення Матрони Московської

У Матрони було видіння, що люди перестануть ходити до церкви і молитися, а це вплине на якість життя людства. Ізолювання себе від Бога призведе до міжусобиці, війни. Враховуючи всі зміни і події, що відбуваються, то можна з упевненістю сказати, що все, що передбачала провидиця, стає реальністю. Матрона Московська побачила багато подій, які потім відбулися, а саме: вбивство Миколи і все царської сім’ї, революцію, битви у Вітчизняній війні та ін. В прогнозах Матрони на 2018 рік для Росії згадуються жахливі події, що негативно впливають на життя, але це не військові дії.

Прогноз Матрони Московської на 2018 рік

Матрона Московська віщувала багато недобрих подій. Передбачення Матрони Московської про 2018 рік: «Жертв буде багато. Всі будуть лежати на землі. Люди помруть без війни».
Ніхто досі не може розшифрувати слова ясновидиці. Деякі трактують це як невіра в Бога, інші, що провидиця бачила природні явища, які відбудуться і стануть причиною горя народу.

Слова «На заході дня всі кинуться до землі, а на сході повстануть, і світ стане іншим» трактуються по-різному.

Деякі стверджують, що використання сучасної зброї може призвести до катастрофи і зникнення людства.Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

Інші наполягають, що провидиця бачила природні катастрофи, які відбудуться через неправильне поводження на природі.

Існує ще думка, що випробування можуть відбутися від хвороб та епідемій, а також від метеоритів, які наближаються до Землі.

Свята Матрона в свій час нічого не знала про атомних станціях, радіації, тому вона не змогла пояснити бачення. Але, що радує, жінка точно провіщала перемогу людей над труднощами. «На заході всі впадуть до землі, а на сході повстануть. Світ зміниться», – говорила Матрона. На російського людини випаде багато страждань і випробувань, але він все переживе.

Обрядовість пророкувань

Людство завжди вірили в ворожіння і пророкування, проводячи паралель між передбаченим і подіями. В даний час люди, приходячи до церкви, моляться Матрони Московської. Молитви сприяють хворим і немічним зцілення. Паломники, яким вдалося помолитися до мощей Матрони, змогли зцілитися від хвороб, а жінки стали матерями. Ще за життя Матрона проповідувала, що одужання неможливо, якщо відсутня віра в Бога.

Пророкування про Росії

Пророцтва завжди користувалися інтересом в суспільстві. З їх допомогою людині легше сприйняти події.

Багато є інформації про події 2018 року. Але, як і в давні часи, одна частина населення слухає і вірить прогнозам, а інша ставиться з недовірою. Вони знаходять масу доказів, що спростовують походження яких-небудь подій. Але ті, хто вірить у пророцтва, зберігають їх і передають у спадок.

Говорячи про майбутнє Росії, Матрона побачила, що в країні поміняються моральні цінності. Ці зміни принесуть страждання людям. Щоб цього уникнути, необхідно зрозуміти і прийняти духовні і моральні цінності.Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

Що чекає Україну і Росію в 2018 році за прогнозами провидиці

Матрона Московська, пророкувала загибель всьому живому. 2018 рік – час, коли люди не зможуть знайти діалог між собою.

Вона передбачала, що настане час, коли треба буде робити вибір між хрестом і хлібом. Але, в прогнозі на 2018 рік Матрони кажуть: треба молитися і сподіватися. Тільки віруючі залишаться живими.

Матрона жила в Росії. Найчастіше вона бачила події її країни. Точного пророцтва з приводу Росії немає, так як ясновидиця рідко зіставляла свої бачення з датами. Вона говорила, що росіян чекають події, які приведуть до переродження. Життя народу з кожним роком стає гірше, тому що мало хто вірить в Бога. Матрона намагалася донести, що якщо відношення людини до світу і Бога буде погане, то біди не минути. Але Росія впорається зі всіма бідами і її чекає хороше і процвітаюче майбутнє.

Матрона говорила, що українці не бажають визнавати, що вони слов’яни. Також народ України не вірить у Бога. А багатьох жителів, хто не визнає Бога, наздоженуть випробування. Щоб уникнути біди, потрібно повірити в Бога і визнати їх коріння. Конфлікт між братами закінчиться і Україну прийдуть світлі часи.Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

У предсказаних на 2018 рік Матрони згадується про революції, яка принесе зміни в житті.

Розшифрувати слова: «Увечері всі будуть лежати мертвими» ніхто досі не може. Існують різні припущення: різні лиха, відмова від Бога.

Матрона Московська пророкувала кінець всьому живому напередодні наступного року. Цілителько благала повірити в Господа і просити порятунку. Їй належать слова: « люди помруть без війни: вранці все на землі, ввечері ж ховається під землею». Це висловлювання прив’язують до небесних тіл, які рухаються занадто близько із Землею. З часом може відбутися зіткнення, що приведе до загибелі всього живого на планеті.

Матрона мало пророкувала. Велику увагу вона приділяла допомоги людям. Вона віщувала завжди бути з народом і допомагати йому. Одним з важливих її пророцтв — віра в Господа. Бог захистить всіх віруючих.

В останньому пророцтві святої Матрони 2018 про Росії кажуть, що люди масово повернутися до церкви.

Пророчиця просить знайти спокій і повірити в Бога. Тільки щира віра і молитва врятує країну. На народ Росії випаде багато випробувань. Але, віруючи в Господа, росіяни подолають всі труднощі. Щиро В це вірила свята Матрона.Свіже передбачення Матрони на 2018 рік для Росії

Саме віра в Господа допоможе Росії вистояти, коли у всьому світі будуть відбуватися природні катаклізми: потопи та пожежі.

Які бачення були у Матрони Московської більше шістдесяти років тому – можна тільки здогадуватися. Але більшість кажуть, що останні вони змінять світ.

Ви можете також подивитися відео-передбачення Матрони на 2018 рік.

Кожна людина може довіряти прогнозам або ставитися до них скептично. Але, щоб жити в мирі і радості треба поважати, цінувати все, що створив Господь і інших людей, бути толерантними і терплячими один до одного. Віра в Господа, дбайливе ставлення до природи та природних ресурсів дозволить уникнути хвороб, страждань, катаклізмів і воєн.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями: